ISF GYMNASIADE BAHRAIN 2024.

ISF (International School Sport Federation) / Svjetska Školska Sportska Federacija https://www.isfsports.org/ organizira u 2024. godini ISF GIMNAZIJADU – BAHRAIN 2024., najveće svjetsko školsko sportsko natjecanje.

Domaćin ISF Gimnazijade 2024. je Kraljevstvo Bahrain. Učenice i učenici iz cijelog svijeta će participirati na natjecanjima iz 25 sportova, od 23. do 31. listopada 2024. godine u gradu Manama.

U sadržaju tih 8 dana, učenici i nastavnici imat će priliku doživjeti i sudjelovati u bogatom opusu različitih aktivnosti, od nadahnjujućih radionica i seminara do nezaboravnih posjeta kulturnim mjestima i interakciji s vršnjacima iz cijelog svijeta, sve u fair-play duhu i međusobnom poštovanju dok streme sportskoj izvrsnosti u zajedništvu koje čini ljubav prema sportu.

Srednje škole Varaždinske županije već tradicionalno sudjeluju na ISF natjecanjima i bilježe povijesne uspjehe koje zajedno slavimo.

Školski sportski savez snažno podupire izvrsnost u sportu i podržava škole, nastavnike, učenike i roditelje na putu participiranja na tom najvećem i najvažnijem svjetskom natjecanju školskog sporta.

Kao ovlaštena organizacija školskog sporta Varaždinske županije, ŠSSVŽ je aktivno uključen u pripremne organizacijske aktivnosti i radnje kako bi škole Varaždinske županije sudjelovale na najprestižnijim i najvećim svjetskim natjecanjima školskog sporta.


Comments are closed.