4.MJESTO NA PRVOM ŠKOLSKOM UEFA EURU

DRUGA GIMNAZIJA VARAŽDIN OSVOJILA 4.MJESTO NA PRVOM ŠKOLSKOM UEFA EURU!

Odlukom Hrvatskoga školskoga sportskog saveza Druga gimnazija iz Varaždina dobila je priliku da sa svojom školskom muškom nogometnom ekipom predstavlja Republiku Hrvatsku sudjelujući na PRVOM Europskome školskome nogometnom UEFA Euru 2016. koji je održan u Lillu i Lensu u Francuskoj od 29.05.-06.06.2016.godine. Varaždinski gimnazijalci odigrali su 3 utakmice u skupini C pobjedivši Belgiju  2:0, Švicarsku 4.:0 i Njemačku 6:0. U četvrtfiinalu odigrali su utakmicu s Ciprom i pobjedili  s rezultatom 4:3 nakon izvedenih shoot-outa. U polufinalu su se susreli s ekipom Turske od koje su  izgubili s 0:3, a koja je na krajunatjecanja  uzela pobjednički trofej. Naša ekipa igrala je utakmicu za 3.mjesto s ekipom Francuske, ali je pobjeda izmakla s rezultatom 0:1 za ekipu Francuske. Time je naša ekipa zasluženo zauzela 4.mjesto na PRVOM ŠKOLSKOM UEFA EURU 2016. Delegaciju Republike Hrvatske predstavljali su:

  • učenici Druge gimnazije Varaždin rođeni 1998.,1999. i 2000. godine: Luka Domjan, Tibor Banić, Lovro Težački, Dominik Masten, Matija Pongračić, Dario Horvat, Filip Pavlic, Luka Modrić, Jura Kos, Emanuel Mihalić, Marin Mašić, Silvio Kostanjevec, Matija Puškadija, Karlo Ivec, Fran Hranić, Ivan Posavec, Bruno Premužaj, Kristijan Crnković, Luka Možanić i Filip Perčić;
  • nastavnici TZK: Marijan Andrović i Dario Kos
  • trener: Goran Labaš
  • ravnateljica: Zdravka Grđan
  • šefica dlegacije: Ivana Putarek
ŠKOLSKI SPORTSKI SAVEZ VARAŽDINSKE ŽUPANIJE ČESTITA DRUGOJ GIMNAZIJI VARAŽDIN NA OSVOJENOM 4.MJESTU NA PRVOM ŠKOLSKOM UEFA EURU!
This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.