NATJEČAJ – za programe Univerzalna sportska škola i Vježbaonica 2021.-2022.

Školski sportski savez Varaždinske županije otvara Natječaj za prijavu škola za programe Univerzalne sportske škole (osnovne škole, 1.-4.r)  i Vježbaonice (osnovne i srednje škole) u školskoj godini 2021.-2022.

Temeljem odluka s 35. sjednice Izvršnog odbora Hrvatskog školskog sportskog saveza, Varaždinskoj županiji su dodijeljena 27 odjeljenja Univerzalne sportske škole i 27 odjeljenja Vježbaonice.

Programi će se provoditi od 4.10.2021. do 21.6.2022.

Škola će imati dozvoljeno maksimalno 2 odjeljenja s minimalnim brojem od 15 učenika po odjeljenju s obaveznim iskaznicama HŠSS-a.

 

Sadašnje mjere i preporuke dozvoljavaju spajanje razreda, te je odlukom Izvršnog odbora HŠSS dozvoljeno spajanje 1. i 2. razreda u jedno odjeljenje, a  3. i 4. razred u drugo odjeljenje (Univerzalna sportska škola).

Kod programa Vježbaonice naglasak je da se ista provodi kao kontinuirana aktivnost. Stoga je potrebno da voditelji planiraju i provode aktivnosti 2 x tjedno.

 

Prijavu na ovaj Natječaj možete izvršiti slanjem emaila s adrese škole na adresu ŠSSVŽ, sssvz.mail@gmail.com s naznakom “Prijava na Natječaj – USŠ – VJ”.

U Prijavi je potrebno navesti:

1. Naziv škole i za koji se program prijavljuje

2. Broj odjeljenja za koje se škola prijavljuje

3. Podaci o voditeljima programa po svakom programu i odjeljenju

Rok za prijavu na Natječaj je petak, 10.09.2021.g. do 12 sati.

Odluku o dodjeli odjeljenja donosi Izvršni odbor ŠSSVŽ.

Školama i voditeljima će nakon toga biti dostavljene dalje informacije i potrebna dokumentacija.

Nove preporuke možete pročitati i na web stranici https://skolski-sport.hr/novosti-najave/nove-upute-za-odrzavanje-nastave-i-sportskih-aktivnosti-u-skolskoj-godini-2021-2022

This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.