PRIZNANJA ZA PRVI SCHOOL EURO 2016

Ravnateljica Druge gimnazije Varaždin, Zdravka Grđan sazvala je radni sastanak i prijem predstavnika Hrvatskoga školskoga sportskog saveza – glavnog tajnika HŠSS-a Hrvoja Čustonju i stručnog suradnika HŠSS-a Josipa Košutića.

Nakon odrađenoga zajedničkog projekta SCHOOL EURO UEFA 2016. U Francuskoj, gdje su učenici Druge gimnazije Varaždin osvojili 4. mjesto u rangu 22 država, ravnateljica Grđan zahvalila je predstavnicima HŠSS-a na ukazanom povjerenju i odabiru učenika nogometaša varaždinske Druge gimanzije, uručivši im službenu zahvalnicu.

Sastanku je nazočila i tajnica Školskoga sportskog saveza Varaždinske županije Ivana Putarek, koja je od strane Hrvatskog školskog sportskog saveza bila imenovana šeficom delegacije u Francuskoj.

Glavni tajnik HŠSS-a Hrvoje Čustonja čestitao je učenicima na odličnom postignutom rezultatu i pohvalio organizaciju cijelog projekta, posebno istaknuvši kako je Druga gimnazija na najljepši mogući način predstavila Grad Varaždin, Varaždinsku županiju i Republiku Hrvatsku.

Sastanak se nastavio i u prostorijama Varaždinske županije, kod pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslava Huđeka.

Svi sudionici današnjih sastanaka složili su se kako je sport vrlo važno i neizostavno područje unutar sustava odgoja i obrazovanja, koje sustavnim radom i nekim dodatnim suvremenim oblicima rada treba poboljšati i dalje razvijati.

© ŠŠS Varaždinske županije 2011