DRUGA GIMNAZIJA VARAŽDIN U SKUPINI “C” NA UEFA SCHOOL EURU-u

ŠKOLSKI SPORTSKI SAVEZ VARAŽDINSKE ŽUPANIJE IMA RAZLOGA ZA SLAVLJE!!! smile emotikon
UEFA SCHOOL EURO 2016
HRVATSKA U SKUPINI C IGRA PROTIV NJEMAČKE, POLJSKE, ŠVICARSKE I BELGIJE
29.3. u Lensu je održan ždrijeb skupina za UEFA školsko prvenstvo u nogometu. Hrvatska školska reprezentacija koju će predstavljati učenici Druge gimnazije Varaždin smještena je u skupinu C sa Njemačkom, Poljskom, Švicarskom i Belgijom.
Europsko školsko nogometno prvenstvo odigrat će se po prvi puta u povijesti u sklopu UEFA EURA 2016. Odlukom Hrvatskog školsko športskog saveza Druga gimnazija Varaždin iznimno je počašćena pozivom da sa svojom školskom muškom nogometnom ekipom sudjeluje i predstavlja Hrvatsku na ŠKOLSKOM NOGOMETNOM UEFA EURO 2016 u gradovima Lille i Lens koje će se odigrati od 29.5. do 6.6. 2016.
Na širem popisu igrača koji polaze i koji će nastupiti za Drugu gimnaziju Varaždin su: Luka Domjan, Tibor Banić, Silvio Kostanjevec (NK Zavrč), Lovro Težački, Dominik Masten, Filip Pavlic, Luka Modrić, Jura Kos, Emanuel Mihalić, Marin Mašić, Ivan Posavec, Bruno Premužaj, Luka Možanić, Filip Perčić (NK Vraždin), Matija Pongračić (NK Sloboda VŽ), Dario Horvat (NK Plitvica Go.), Fran Hranić (Nk Nedeljanec), Matija Puškadija, Kristijan Crnković (NK N.Marof).
Voditelji: Dario Kos ,prof. i Marijan Andrović , prof.

Skupina A: Turska, Engleska, Bugarska, Francuska I, Nizozemska, Azerbejdžan
Skupina B: Francuska II, Rumunjska, Cipar, Grčka, Rusija
Skupina C: Hrvatska, Njemačka, Poljska, Švicarska, Belgija
Skupina D: Njemačka, Srbija, Belgija II, Sj. Irska, Italija, Luksemubrg

© ŠŠS Varaždinske županije 2011