ŠŠSVŽ SUORGANIZATOR ZAVRŠNICE DP RH IZ GIMNASTIKE – 26.02.

25.i 26.02. bili smo suorganizator Završnice Državnog prvenstva Republike Hrvatske u gimnastici za djevojčice i dječake u partnerstvu s ŽŠŠS-om Međimurske županije.
Mjesto okupljanja mladih nada hrvatske gimnastike bio je Nacionalni gimnastički centar Aton, gdje su natjecatelji mogli odmjeriti snage i pokazati svoje umijeće, gipkost i ljepotu pokreta. Discipline ovogodišnjeg prvenstva bile su preskok, greda, preče i tlo.
U muškoj kategoriji najbolja je bila momčad iz OŠ Brajda iz Rijeke, a njima veoma blizu i vještinama i bodovima bila je OŠ Selnica koja je osvojila srebro. Treće mjesto pripalo je dječacima OŠ Petar Zrinski iz Jalžabeta. 
Zlato u ženskoj kategoriji osvojile su djevojke iz OŠ Don Lovre Katića iz Solina, dok su druge bile Karlovčanke iz OŠ Švarca. Bronca odlazi u Samobor u OŠ Bogumila Tonija. Varaždinsku županiju u ženskoj kategoriji predstavljala je ekipa ŠSD-a OŠ Sračinec.

Predsjednik Tehničke komisije ovog natjecanja bio je DAMIR FOTAK, prof.
Ove godine ŠŠSVŽ je organizator još jedne Završnice DP RH – iz stolnog tenisa za osnovne i srednje škole, u ženskoj i muškoj kategoriji!

This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.