POZIV: “Igram, pišem, lajkam”

Hrvatski školski sportski savez u suradnji s Školskim sportskim savezom Varaždinske županije nastavlja s provedbom projekta „Igram, pišem, lajkam“.
Projekt je pokrenut s ciljem veće promocije i popularizacije školskog sporta na način da učenici pišu i izvještavaju sa školskih sportskih natjecanja te izvještaje šalju HŠSS-u koji će ih objavljivati putem Interneta.
Sukladno Projektu, Školski športski savez Varaždinske županije obvezan je odrediti učnika/novinara koji će biti zadužn pisati i dostavljati HŠSS-u izvješaje sa poluzavrših natjecanja DP-a kojem je ŠŠSVŽ domaćin.

Najbolje učnike/novinare HŠSS će nagraditi sudjelovanjem na Završicama Državnog prvenstva Republike Hrvatske u 2015.god. te sa sportskom opremom tvrtke Rost Šport d.o.o.

Ovime pozivamo zainteresirana Školska sportska društva osnovnih i srednjih škola Varaždinske županije da nam dostave po jedan prijedlog (ime i prezime te email adresu učenika/ce) koje predlažu za sudjelovanje u ovom projektu i ukratko predstavite svog kandidata.
Lijepo molim da nam pošaljete podatke do 20.02.2015.(petak) na sssvz.mail@gmail.com.

Vjerujemo da ćmo zajednički ovim Projektom pomoći u popularizaciji i promociji školskog sporta.

Ovdje preuzmite: projekt IGRAM, PIŠEM, LAJKAM 2015. – zšss    i  Upute za učenike koji sudjeluju u projektu

This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.