REZULTATI: FUTSAL – SŠ – M – 20.1.

Školski športski savez Varaždinske županije organizator je županijskog natjecanja Školskih sportskih društava srednjih škola u futsalu za mladiće.

Natjecanje se održalo u dvije faze: 1.faza-3 prednatjecanja po skupinama u kojima se 11 srednjih škola borilo za osvajanje plasmana u finalno natjecanje.

U skupini A natjecale su se: Druga gimnazija Varaždin, Elektrostrojarska škola Varaždin, Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola Varaždin i Srednja škola Ludbreg.

U skupini B natjecale su se: Gospodarska škola Varaždin, Srednja škola Maruševec s p.j., Prva privatna gimnazija Varaždin s p.j. i Medicinska škola Varaždin.

U skupini C natjecale su se: Srednja škola Ivanec, Strojarska i prometna škola  Varaždin i Prva gimnazija Varaždin.

2. faza natjecanja – finalno županijsko natjecanje: natjecanje  je održano 20.01.2015.godine u Gospodarskoj školi Varaždin s početkom u 09:00 sati. U finalnom natjecanju za titulu županijskog prvaka natjecale su se ekipe pobjednici skupina Gospodarska škola Varaždin, Srednja škola Ivanec i Druga gimnazija Varaždin.

Konačni poredak:

1.mjesto- Druga gimnazija Varaždin, voditelj: Dario Kos, prof.

2.mjesto-Gospodarska škola Varaždin, voditelj: Milivoj Kobal,prof.

3.mjesto- Srednja škola Ivanec, voditelj: Damir Friščić, prof.

Rezultati: Izvještaj-s-natjecanja-14-15-futsal-sš-m

Rezultati skupina: Izvještaj-s-natjecanja-14-15-Skupina A  Izvještaj-s-natjecanja-14-15- Skupina B    Izvještaj-s-natjecanja-14-15-skupina C

Ekipa ŠSD Druge gimnazije Varaždin predstavlja Varaždinsku županiju na Poluzavršnom natjecanju Državnog prvenstva Republike Hrvatske skupine Sjever koje će se održati u Varaždinskoj županiji, 11.03.2015.godine u organizaciji Školskog športskog saveza Varaždinske županije. Pobjednik tog natjecanja odlazi na Završnicu Državnog prvenstva RH koja se održava u Poreču.

Nije na odmet spomenuti kako je Hrvatska domaćin ISF Svjetskog školskog prvenstva u futsalu 2016.godine! 

This entry was posted in Natjecanja, Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.