ŠKOLSKA NATJECANJA ’14.-’15.

Izvršni odbor Školskog sportskog saveza Varaždinske županije je na sjednici održanoj 17.09.2014.godine donio odluke o Kalendaru i Sustavu školskih sportskih natjecanja u šk.god.2014.-2015.   KALENDAR NATJECANJA:   Kalendar natjecanja -14-15

Svi obrasci potrebni u prijavi, organizaciji, pripremi i provođenju natjecanja nalaze se na linku http://sssvz.hr/?page_id=14.

Školska sportska društva osnovnih i srednjih škola prijavljuju svoj interes sudjelovanja na školskim sportskim  natjecanjima i domaćinstava natjecanja slanjem popunjenog obrasca Inicijalne prijave do 10.10.2014.godine na adresu sssvz.mail@gmail.com

Koordinatori skupina osnovnih škola do 15.10.2014. šalju na adresu sssvz.mail@gmail.com popunjen obrazac – Raspored natjecanja skupine.

Finalna županijska natjecanja osnovnih i srednjih škola održat će se u 2015.godini, a termini će se utvrditi po održanom  Sastanku Poluzavršnih natjecanja DP RH Koordinacije „Sjever“ (listopad 2014.).

U 2014.godini (11. i 12.mj.) planiraju se održati županijska finalna natjecanja iz badmintona, stolnog tenisa, šaha i kuglanja (opcija plivanje), za osnovne i srednje škole.

Prednatjecanja srednjih škola u sportovima rukomet, nogomet, košarka i odbojka održat će se u prosincu 2014., po potrebi, sukladno inicijalnim prijavama, a Komisija ŠŠSVŽ će organizirati ždrijeb na kojem će se definirati raspored utakmica i domaćinstva.

Škole se obvezuju prisustvovati na natjecanjima za koja su se prijavile i za koja je izvršen ždrijeb. Otkazivanje dolaska na natjecanje škola prijavljuje u elektronskom obliku na adresu sssvz.mail@gmail.com 7 dana prije održavanja natjecanja, uz dostavu pisanog obrazloženja potpisanog od strane ravnatelja i ovjerenog pečatom škole. U slučaju nepoštivanja ovog pravila, školi neće biti dopušteno nastupiti na sljedećem natjecanju.

VAŽNO: Identifikacija učenika na finalnim županijskim natjecanjima obavlja se na samom natjecanju predočenjem važećih iskaznica izdanih od strane HŠŠS-a ili važećih, ovjerenih i pravilno ispunjenih Zahtjeva za izdavanjem iskaznica ne starijih od 30 dana.

This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.