DRUGA GIMNAZIJA VARAŽDIN GOSTOVALA U MALOM SPORTSKOM MIKROFONU

POSLUŠAJTE : Mali sportski mikrofon – Druga gimnazija Varaždin

Druga gimnazija Varaždin – nastavnik TZK Dario Kos, prof. i učenici Sara Đurasek (1S), Andro Svaty (1S) i Frano Vujović (2S) gostovali su u radio emisiji “Mali sportski mikrofon” koja je  emitirana u ponedjeljak 02.12.’13. na Hrvatskom radiju – drugom programu, HR2, netom poslije 13:00 sati. LINK: http://radio.hrt.hr/ac/mali-sportski-mikrofon/39/

To je emisija o različitim temama iz školskog sporta u sklopu emisije SPORTSKI MIKROFON koja je na programu ponedjeljkom od 10 do 14 sati na Drugom programu Hrvatskog radija, a uređuju je Krešo Gotlin i Nataša Mikas.

Teme  “Malog sportskog mikrofona” isključivo su povezane s aktivnostima u školskom sportu. U emisiji se mogu ćuti profesori, učenici i roditelji koji će iz svog kuta pokušati prenijeti slušateljstvu poruku o tome zašto je školski sport dobar i važan, ne samo za one koji se njime bave, već i za društvo u cjelini.

Sve emisije Malog sporstkog mikrofona možete služati uživo putem weba (stream). Na web stranici HRT-a, izaberite Drugi program Hrvatskog radija ponedjeljakom od 13 sati slušalte mali sportski mikrofon.

This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.