POZIV na Natječaj “Olimpijski plakat”

Pozivamo  škole na prijavu na natječaj “Školski sport i olimpijski pokret” na temu “Olimpijski plakat”, koji se provodi u suradnji sa Hrvatskom olimpijskom akademijom.

Natječaj je  otvoren od 23.01.2019. – 15.04.2019.

Na natječaj se može javiti školsko sportsko društvo škole i organiziran je u kategoriji osnovnih škola i kategoriji srednjih škola.

Izazov Natječaja je izrada likovnog uratka na temu Olimpijski plakat. U prilogu natječaja nalazi se prateći materijal i detaljne upute. Zadatak je da učenici zamisle da se Olimpijske igre održavaju u njihovom gradu i izrade plakat tih Olimpijskih igara. Likovni uradak može biti izveden u bilo kojoj tehnici rada i neodređenog formata.

Nadamo se da će ravnatelji škola prihvatiti izazov predmetnog Natječaja, da će angažirati nastavnike i motivirati učenike za sudjelovanje i time otvoriti mogućnost osvajanja vrijednih nagrada.

Unutar svake kategorije dijelit će se po tri nagrade školskim sportskim društvima u sportskoj opremi i rekvizitima u navedenim novčanim protuvrijednostima: za prvo mjesto 6.000,00 kn, za drugo mjesto 5.000,00 kn i za treće mjesto 4.000,00 kn.

Svaki učenik, autor nagrađenog rada u obje kategorije posebno će se nagraditi sportskom opremom u navedenim novčanim protuvrijednostima: za prvo mjesto 1.200,00 kn, za drugo mjesto 1.000,00 kn i za treće mjesto 800,00 kn.

Pristigli radovi bit će izloženi kao izložba na završnicama Državnog prvenstva Republike Hrvatske, ISF Svjetskom školskom prvenstvu u odbojci kojem je Hrvatska domaćin i biti će objavljeni na internetskim stranicama i društvenim mrežama HŠSS-a i HOO-a te u časopisu Hrvatskog olimpijskog odbora „Olimpu“.

Imate li pitanja, slobodno nas kontaktirajte (sssvz.mail@gmail.com, 091-4606033).

DOKUMENTACIJA: Natječaj-Školski sport i olimpijski pokret  Obrazac-podaci-natječaj-Školski sport i olimpijski pokret  Olimpijski plakat

This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.