POZIV: VRTIM ZDRAVI FILM

Pozivamo osnovne škole Varaždinske županije, zainteresirane za provođenje projekta VrtimZdraviFilm da se prijave na sssvz.mail@gmail.com do srijede, 03.09.2014.godine.

Školski športski savez Varaždinske županije poziva na prijavu osnovne škole Varaždinske županije, zainteresirane za provođenje projekta u šk.god. 2014.-2015.

VrtimZdraviFilm dio je globalne Nestlé inicijative pod nazivom Nestlé Healthy Kids Global Programme, koji za cilj ima educirati učenike sedmih razreda o važnosti pravilne prehrane i važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću.

Na taj način naše poruke dopiru do učenika u fazi u kojoj formiraju svoje stavove i ponašanja te im pomažemo da usvoje zdrave navike koje će biti njihovih života i u kasnijoj dobi.

Prva sezona projekta obuhvatila je 7 škola i 515 djece. Druga sezona projekta obuhvatila je više od 1.800 učenika iz 24 škole dok je u trećoj godini sudjelovalo 2.501 učenik iz 43 škole. Projekt je ima nacionalnu pokrivenost.

U četvrtoj sezoni 2014./2015 u Projekt će biti uključeno 63 škole odnosno 3.600 djece. Iz svake županije po 3 škole (170 učenika po županiji raspoređenih u 3 škole).

Projekt je odobren te ima pozitivno mišljenje za provedbu od strane:

1. Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta,

2. Ministarstva zdravlja te

3. Agencije za odgoj i obrazovanje.

 

Dokumenti:

O PROJEKTU_info za profesore

Potvrda o sudjelovanju u projektu_new

 

This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.