Projekt: SPORTSKI PRAZNICI

Hrvatski školski sportski savez u suradnji sa županijskim školski sportskim savezima i uz potporu Ministarstva turizma i sporta pokreće projekt pod nazivom „Sportski praznici“. 

       DOKUMENTACIJA:   Sportski praznici-tekst projekta       suglasnost roditelja         TJEDNA EVIDENCIJA

LOKACIJE U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIIJI:

1. Osnovna škola Novi Marof – voditelji: Tomo Horvat i Tomislav Horvatić

2.Osnovna škola Kamenica – voditelji: Andreja Komes i Ivan Hrg

3.Osnovna škola Ludbreg – voditelji: Andrija Ivančić i Zenil Vugrinec

4.Osnovna škola Lepoglava – voditelji: Irena Premuž i Marko Vrtar

5.Osnovna škola Ivanec – voditelji: Hrvoje Žimbrek i Lucija Sever

Stvaranje projektne ideje i razlog pokretanja projekta je vrlo izazovna školska godina u kojoj nije bilo moguće realizirati planirani, ali i neophodni broj sati organizirane tjelesne aktivnosti nužan za cjelokupan razvoj djece mlađe i srednje školske dobi. Osim u školama, u okviru redovite nastave tjelesne i zdravstvene kulture te kroz izvannastavne aktivnosti, bavljenje tjelesnom aktivnosti također je onemogućeno ili ograničeno i u raznim sportskim klubovima i školama. Osim toga, zastoj u obrazovanju odnosno prekid redovitog pohađanja nastave te izoliranost od vršnjaka ostavljaju posljedice na mentalno zdravlje djece. Sva ta saznanja navela su nas na osmišljavanje programa koji bi se provodio na otvorenom prostoru, poštujući epidemiološke mjere te pod stručnim vodstvom kineziologa, a sve kako bi se učenicima omogućilo dodatno kvalitetno programirano vrijeme i nakon završetka redovite nastave. Također, važno je napomenuti kako je program potpuno besplatan za sve učenike.

Realizacija projekta planirana je po grupama:

GRUPA 1 28. lipnja – 02. srpnja 20 školskih sati 40 učenika

GRUPA 2 05. – 09. srpnja 20 školskih sati 40 učenika

GRUPA 3 12. – 16. srpnja 20 školskih sati 40 učenika

GRUPA 4 19. – 23. srpnja 20 školskih sati 40 učenika

 

kOvdje možete preuzeti materijal / pisani dokument projekta,  Sportski praznici-projekt a za sve dalje informacije i upute kontaktirajte regionalnog provoditelja – ŠSSVŽ: Ivana Putarek 091-4606033
This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.