JAVNI POZIV

EDUKACIJSKI PROGRAM “VRTIM ZDRAVI FILM”

pozivamo osnovne škole Varaždinske županije na iskaz interesa za uključenje u edukacijski program „Vrtim Zdravi Film“ u školskoj godini 2024.-2025.

Program „Vrtim zdravi film“ provodimo u našim školama od školske godine 2011./2012., a u prethodnoj se godini provodio u 9 škola Varaždinske županije. 

Namijenjen je učenicima osnovnih škola s ciljem edukacije što više djece o osnovnim konceptima pravilne prehrane, poput tanjura pravilne prehrane i poticanje na bavljenje tjelesnom aktivnošću, u svrhu stjecanja pravilnih životnih navika i oblikovanja stavova i ponašanja u fazi koja je ključna za razvoj i usvajanje zdravih navika. 

Program provodimo temeljem Sporazuma o suradnji s Hrvatskim školskim sportskim savezom te uz potporu Ministarstva zdravstva, Ministarstva turizma i sporta, Agencije za odgoj i obrazovanje te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Program se sastoji se od 4 dijela: edukacija, aktivacija, motivacija i evaluacija.

Za najbolje sudionike programa osigurane su nagrade.

Škole svoj interes mogu iskazati putem emaila na e-adresu sssvz.mail@gmail.com, do 16. rujna 2024. godine. Potrebno je poslati podatke o voditelju programa (ime i prezime, email, br.mob.).

S obzirom na limitirani broj škola koje će se uključivati u program, primijeniti ćemo princip prema redoslijedu prijave. Škole će biti obaviještene po završetku postupka.

Više o programu možete pogledati ovdje: https://skolski-sport.hr/projekti/vrtim-zdravi-film/ 

This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.