ONLINE SIMPOZIJ “ŠKOLSKI SPORT u vrijeme pandemije COVID-19”

Hrvatski školski sportski savez u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Agencijom za odgoj i obrazovanje organizira 9. Simpozij školski sport.
Simpozij će se održati na Kineziološkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu 3.10.2020. s početkom u 13 sati.
Najavljena su predavanja i panel raspravu eminentnih stručnjaka u Hrvatskoj za rad s djecom i mladima, koji će svojim teoretskim i praktičnim predavanjima zainteresirati i obogatiti ovaj, po broju sudionika, najveći stručni skup učitelja i nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture u Republici Hrvatskoj.
Prije Simpozija na istom mjestu ali s početkom u 11 sati održati će se panel rasprava u kojoj će sudjelovati Krunoslav Capak  ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Dubravka Brezak Stamać, ravnateljica Agencije za obrazovanje, Maja Gabelica Šupljika zamjenica pravobraniteljice za djecu, Tomislav Krstičević, dekan Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Martina Jeričević, načelnica sektora za potporu sustavu sporta Ministarstva turizma i sporta i Nikola Perković, predsjednik Hrvatskog školskog sportskog saveza.
Glavna tema ovogodišnjeg Simpozija i panel rasprave  je „Školski sport za vrijeme pandemije bolesti COVID-19“.
Predavači na Simpoziju biti će Ivana Pavić Šimetin, zamjenica ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Krešo Vargec, IT podrška u Hrvatskom školskom sportskom savezu, Ljiljana Hanžek, profesorica tjelesne i zdravstvene kulture, učitelj mentor, Mario Mlinarić, kineziolog, ambasador Hrvatskog školskog sportskog saveza, i motivator.
Specifičnost ovogodišnjeg Simpozija je u tome što će se održati ONLINE, ali uz pridržavanje epidemioloških mjera koje su trenutno na snazi. Sudionici panel rasprave i predavači na Simpoziju biti će fizički u dvorani. Njihovu raspravu i izlaganja snimati ćemo i putem internetskog prijenosa uživo (live stream) učiniti dostupnima svima koji imaju pristup Internetu i žele gledati.
Prijave na Simpozij ići će uobičajenim kanalom kroz sustav ETTAEDU Agencije za odgoj i obrazovanje. Klikom na poveznicu http://ettaedu.azoo.hr/  pronađete prema datumu Simpozij i kliknite na Prijava. Logirajte se svojim korisničkim AAI@EduHr podacima.
Prijava je OTVORENA, a rok za prijavu je 1.10.2020. do 23.59 sati.
Nakon tog roka SVI koji su se prijavili dobiti će na e-mail adresu kojom su se koristili u prijavi korisničke podatke za prijavu na web stranicu gdje će se moći pratiti Simpozij UŽIVO. Korisničke podatke za gledanje live streama dostavlja HŠSS.
S  korisničkim podacima se pristupa internetskoj adresi gdje će se nakon prijave moći gledati prijenos UŽIVO (live stream), najprije PANEL RASPRAVU od 11.00  do 12.00 sati, a potom i SIMPOZIJ od 13.00 do 16.00 sati.
Potvrdu AZOO za napredovanje dobiti će SVI oni koji su se prijavili kroz sustav ETTAEDU te su se logirali s korisničkim podacima koje su dobili od HŠSS-a za gledanje Simpozija. Dakle, za potvrdu moraju biti zadovoljena OBA uvjeta: prijave kroz ETTAEDU i prijave na live stream platformu

This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.