SIMPOZIJ ŠKOLSKI SPORT 26. i 27.10.

Simpozij ŠKOLSKI SPORT održati će se 26. i 27. 10. 2019.g. na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

PROGRAM: Program – 8 simpozij

Prisustvovanje simpoziju ugovorna je obveza voditelja programa Univerzalne sportske škole i Vježbaonice.

Simpozij Školski sport, kao i prijašnjih godina, Hrvatski školski sportski savez organizira u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Agencijom za odgoj i obrazovanje. Simpozij je prvenstveno namijenjen voditeljima programa Univerzalne sportske škole i Vježbaonice te učiteljima i nastavnicima tjelesne i zdravstvene kulture.

Simpozij je organiziran kao državni stručni skup, a obavezan je dolazak svih voditelja koji provode program Univerzalne sportske škole i Vježbaonice u školskoj godini 2019./2020.

U okviru 8. Simpozija Školski sport biti će održano predavanje za voditelje projekta Vrtim zdravi film.

Svi voditelji programa Univerzalne sportske škole obavezni su obaviti prijavu na Simpozij putem on line aplikacije Agencije za odgoj i obrazovanje: http://ettaedu.azoo.hr od 11. do 23. listopada (do 12.00 sati) 2019. godine,

Voditelji koji su već registrirani na ovoj aplikaciji prijavljuju se putem svojih korisničkih podataka.
Ostali voditelji prije same prijave moraju obaviti registraciju novog korisnika kako bi dobili svoj korisnički račun za prijavu.
Svi sudionici će dobiti potvrde o sudjelovanju, koje izdaje Agencija za odgoj i obrazovanje, uz obavezno prisustvovanje na dvodnevnom Simpoziju.

This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.