POZIV ŠKOLAMA: Univerzalna sportska škola i Vježbaonica 2019.-2020.

Poštovani ravnatelji,

Školski sportski savez Varaždinske županije nastavlja u školskoj godini 2019.-2020. sa provođenjem programa UNIVERZALNE SPORTSKE ŠKOLE za učenike 1.-4. razred osnovne škole i programa VJEŽBAONICE za učenike osnovnih i srednjih škola.
Sredstva za provođenje programa osigurava Središnji državni ured za sport preko krovne organizacije školskog sporta Republike Hrvatske, Hrvatskog školskog sportskog saveza, a provoditelj oba programa je Školski sportski savez Varaždinske županije s kojim voditelji sklapaju Ugovor o djelu po Izjavi ravnatelja škole o provođenju programa.
Školski sportski savez Varaždinske županije provodi oba programa od začetka njihovog provođenja i svake godine bilježimo porast interesa u osnovnim i srednjim školama Varaždinske županije, a ponosno ističemo kako smo u prethodnoj šk.god. program Univerzalne sportske škole provodili u 44 odjeljenja i program Vježbaonice u 24 odjeljenja i time uključili u besplatne organizirane sportske aktivnosti, vođene od strane stručne osobe – 1.700 djece.
Ovime Vas pozivamo na iskazivanje interesa za provođenje programa Univerzalne sportske škole i/ili programa Vježbaonice u šk.god. 2019.-2020. 
Svoj interes prijavljujete kao odgovor na ovaj mail sa maila škole, s priloženim podacima:
1. koji program prijavljujete
2. traženi broj odjeljenja po programu
3. ime i prezime voditelja programa (br mob / email ukoliko voditelj do sada nije vodio ove programe)
Rok za inicijalnu prijavu je 12.09.2019.g.
Po konačnoj odluci HŠSSa o odobrenim odjeljenjima, slijedi priprema dokumentacije te ćemo Vas pravovremeno obavijestiti o potrebnim radnjama za pripremu iste.
Obavijesti o programima i svim ostalim aktivnostima, te vezanu dokumentaciju, možete pogledati na našem službenom glasilu – www.sssvz.hr
Imate li pitanja, slobodno me kontaktirajte.
Srdačan pozdrav
Ivana Putarek
091-4606-033
This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.