Edukacija voditelja VRTIM ZDRAVI FILM – 17.11.- HOTEL “I” ZAGREB

Školski sportski savez Varaždinske županije nastavlja s višegodišnjim provođenjem projekta Vrtim Zdravi Film. U šk.god. 2017.-2018. u projekt smo uključili 8 osnovnih škola Varaždinske županije: OŠ Lepoglava, OŠ Podrute, OŠ Varaždinske Toplice, OŠ Kneginec Gornji, OŠ Šemovec, OŠ Klenovnik, OŠ Maruševec i OŠ II. Varaždin.

EDUKACIJA VODITELJA za projekt Vrtim Zdravi Film održati  će se u petak, 17.11.2017.  U HOTELU I U ZAGREBU s početkom u 11:00 h. 

VrtimZdraviFilm dio je globalne Nestlé inicijative pod nazivom Nestlé Healthy Kids Global Programme, kojem je cilj educirati učenike sedmih razreda o važnosti pravilne prehrane i važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću. Na taj način naše poruke dopiru do učenika u fazi u kojoj formiraju svoje stavove i ponašanja te im pomažemo da usvoje zdrave navike koje će biti dio njihovih života i u kasnijoj dobi.

Projekt je odobren od strane Središnjeg državnog ureda za šport, Ministarstva zdravstva te Agencije za odgoj i obrazovanje. Edukativni materijali kreirani su od strane stručnjaka nutricionizma te su usklađeni su s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.