Priprema sezone 2017./’18.- održan Kolegij tajnika Županijskih saveza

Od 07. do 09. rujna održan je Kolegij tajnika Županijskih školski sportskih saveza Republike Hrvatske. Na Kolegiju su raspravljeni i usuglašeni dokumenti za natjecateljsku sezonu šk.god. 2017.-2018.:
Propisnici natjecanja za osnovne škole, srednje škole, učenike 5.ih i 6.ih r., Vremenik natjecanja, utvrđene su kvote u provođenju programa Univerzalne sportske škole i projekta Vježbaonica te su predstavljeni ostali projekti s naglašenim edukacijskim ciljem: Igram, pišem, lajkam, Virtualni plesni show te Vrtim zdravi film.
Utvrđena je nova podjela sportova što je detaljno opisano u Propisnicima natjecanja, uvedene su nove discipline po sportovima, definirana su natjecanja Poluzavršnica, detaljno je uređen sustav odlazaka ekipa na ISF Svjetska školska prvenstva i najavljeno je održavanje Hrvatskog školskog sportskog dana.
Školski sportski savez Varaždinske županije predstavljala je Ivana Putarek, članica Skupštine Hrvatskog školskog sportskog saveza koja je predsjednica Tehničke komisije za rukomet pri Hrvatskom školskom sportskom savezu te članica Tehničke komisije pri ISF-u, Svjetskoj školskoj sportskoj federaciji. Više na www.skolski-sport.hr i FB ŠSSVŽ.

Školski sportski savez Varaždinske županije provoditi će u osnovnim i srednjim školama Varaždinske županije sve planirane projekte te će već  od ovog tjedna komunicirati škole kojima će biti dostavljena sva vezana dokumentacija. Također će sve obavijesti, pozivi, natječaji i vezana dokumentacija biti objavljeni na službenom glasilu saveza www.sssvz.hr

This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.