PRIZNANJE DRUGOJ GIMNAZIJI VARAŽDIN

Školski sportski savez Varaždinske županije čestitao je Drugoj gimnaziji Varaždin na osvojenom 4.mjestu na PRVOM ŠKOLSKOM UEFA EURU održanom u Francuskoj, u Lillu i Lensu od 29.05. do 06.06, organiziranom od strane UEFA Fondacije, ISF-a (International School Sport Federation) i UNSS-a (Francuski školski sportski savez).

Tom je prilikom gđa.IVANA PUTAREK u ime Školskog sportskog saveza Varaždinske županije uručila ravnateljici Druge gimnazije Varaždin gđi.ZDRAVKI GRĐAN plaketu Priznanja za sudjelovanje i rezultat na natjecanju.

“Školski sport više je od sporta. Školski sport čini natjecanje, edukacija, međukulturalno učenje i poštivanje fair play načela, a u ISFu edukacijski dio je obavezan za sve sudionike i realizira se kroz planirane evente Susreta nacija, Dana prijateljstva i Kulturnog dana gdje svaka delegacija ima priliku prezentirati svoju zemlju kroz ples, pjesmu, video uratke, promo materijale, hranu i piće koje obilježavaju državu odnosno regiju iz koje dolazi delegacija. Mladići Druge gimnazije oduševili su me u svakom segmentu natjecanja, na terenu i van terena, u komunikaciji, prezentaciji i pohvalnom vladanju. Bila mi je čast biti šefica ove delegacije i veliko zadovoljstvo. Druga gimnazija Varaždin pokazala je da sport zaista jest jedna od perjanica ove škole i digla je ljestvicu kvalitete školskog sporta Varaždinske županije. Ravnateljstvo Druge gimnazije Varaždin ostvarilo je zacrtan cilj školskog sporta Varaždinske županije kroz sinergijski učinak zajedničkog djelovanja ravnateljstva škole, učenika, roditelja, nastavnika TZK, nastavnika drugih predmeta u školi, sponzora, sportskih klubova, sudačkih organizacija, školskog sportskog saveza i Županije.
Ovo natjecanje je trajalo nekoliko dana, pripreme za ovo natjecanje trajale su duže, intenzivno 6 mjeseci, ali uspomene, vrijednosti, iskustvo i rezultat ostaju zauvijek. Neka ovo natjecanje i njegovi pozitivni rezultati budu poticaj za dalji rad u školskome sportu”, rekla je tom prilikom IVANA PUTAREK.

This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.