Poziv: Vrtim Zdravi Film 2021-2022

Nastavljamo s provođenjem projekta Vrtim Zdravi Film, 11 sezonu za redom, za učenike 5., 6. i 7. razreda osnovnih škola u školskoj godini 2021.-2022.

Pozivamo zainteresirane škole Varaždinske županije da prijave svoj interes na način da ispune i povratno dostave tablicu prijave (tablica-prijava škole) na sssvz.mail@gmail.com do ponedjeljka, 25.10.2021.g. 
Također pozivamo Školski sportski savez grada Varaždina da nam dostavi podatke o školi, svojoj članici koja će biti uključena u projekt.
Broj škola je limitiran odlukom HŠŠS, te će u kvotu projekta ući škole po redoslijedu (vremenu) prijave.
Vrtim Zdravi Film dio je globalne Nestlé inicijative pod nazivom Nestlé for healthier Kids Global Programme, kojem je cilj educirati što više djece školske dobi o važnosti pravilne prehrane i bavljenja tjelesnom aktivnošću, u svrhe stjecanja pravilnih životnih navika.

Vrtim Zdravi Film educira učenike petih, šestih i sedmih razreda kako bi poruke usvojili tijekom životne faze u kojoj formiraju svoje stavove i ponašanja te im pomažemo da usvoje zdrave navike koje će biti dio njihovih života i u kasnijoj dobi.

Više o projektu možete preuzeti na stranicama HŠSS https://skolski-sport.hr/projekti/vrtim-zdravi-film
Sva potrebna dokumentacija i slijedne informacije biti će dostavljene školama koje budu uključene u projekt.
This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.