SIMPOZIJ ŠKOLSKI SPORT 26. i 27.10.

Simpozij ŠKOLSKI SPORT održati će se 26. i 27. 10. 2019.g. na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Prisustvovanje simpoziju ugovorna je obveza voditelja programa Univerzalne sportske škole i Vježbaonice.

Školski sportski savez Varaždinske županije stoga poziva voditelje oba programa da nam potvrde svoj odlazak na simpozij te da nam prijave potrebu za SMJEŠTAJ U ZAGREBU I PRIJEVOZ autobusom VŽ-Zg 26.10. i povratak Zg-Vž 27.10.

Smještaj organizira Hrvatski školski sportski savez (vjerojatno kao i do sada, u hostelima), a autobusni prijevoz organizira Školski sportski savez Varaždinske županije ukoliko se prijavi minimalno 20 osoba. Polazak i povratak će biti sa parkirališta kod parka Graberja.

Simpozij Školski sport, kao i prijašnjih godina, Hrvatski školski sportski savez organizira u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Agencijom za odgoj i obrazovanje. Simpozij je prvenstveno namijenjen voditeljima programa Univerzalne sportske škole i Vježbaonice te učiteljima i nastavnicima tjelesne i zdravstvene kulture.

Simpozij je organiziran kao državni stručni skup, a obavezan je dolazak svih voditelja koji provode program Univerzalne sportske škole i Vježbaonice u školskoj godini 2019./2020.

U okviru 8. Simpozija Školski sport biti će održano predavanje za voditelje projekta Vrtim zdravi film.

Program Simpozija objaviti ćemo naknadno.

Osnovne informacije vezane za Simpozij:.

Svi voditelji programa Univerzalne sportske škole obavezni su obaviti prijavu na Simpozij putem on line aplikacije Agencije za odgoj i obrazovanje: http://ettaedu.azoo.hr od 11. do 23. listopada (do 12.00 sati) 2019. godine,
Voditelji koji su već registrirani na ovoj aplikaciji prijavljuju se putem svojih korisničkih podataka na 8. Simpozij Školski sport.
Ostali voditelji prije same prijave moraju obaviti registraciju novog korisnika kako bi dobili svoj korisnički račun za prijavu na 8. Simpozij Školski sport.
Svi sudionici 8. Simpozija Školski sport dobit će potvrde o sudjelovanju, koje izdaje Agencija za odgoj i obrazovanje, uz obavezno prisustvovanje na dvodnevnom Simpoziju.

© ŠŠS Varaždinske županije 2011