ISF FORUM 2017. Sardinia

ISF FORUM 2017. Sardinia

Od 11.-14.10. na Sardiniji, gradu Olbiji, održan je Svjetski Forum školskog sporta u organizaciji svjetske krovne federacije školskog sporta, ISFa, International School Sport Federation.

Održana su predavanja, seminari i radionice za članove ISF Tehničkih komisija svih sportova, za više od 200 sudionika iz cijelog svijeta, na teme svih segmenata školskog sporta i organizacije sportskih događaja, a kao članica ISF Tehničke komisije za rukomet sudjelovala je Ivana Putarek iz ŠSSVŽ koja sljedeći angažman kao članica ISF TC ima u Dohi, Qataru, u veljači 2018. gdje se održava ISF Svjetsko školsko rukometno prvenstvo. Održan je sastanak sa predstavnicima Organizacijskog odbora iz Dohe te je zakazan drugi kontrolni posjet Qataru u sklopu pripreme Svjetskog prvenstva, koji će se održati u prosincu.

U sklopu Foruma održana je sjednica ISF Executive Committee u kojem Hrvatska ima člana, Hrvoja Čustonju iz HŠSSa.

Nakon završetka Foruma, 15. i 16.10. održan je sastanak ISF Europa i prezentacija te izbor za domaćina Gimnazijade 2020. Ivana Putarek imala je čast biti pozvana i na ova događanja, a nakon impresivnih prezentacija koje je live prenosio Olympic Channel, ISF Executive Committee odlučio je domaćinstvo povjeriti Kini.
Gimnazijada se 2018. g. održava, da podsjetimo, u Maroku.

Hrvatsku su još predstavljali Mirna Mikić (TK Košarka), Ana Čačić (Savjet mladih) i Josip Košutić (TK Futsal).

This entry was posted in Oglasna ploča. Bookmark the permalink.

Comments are closed.